Article Category Blog

 

Cel mai important Concurs International de Vinuri din Europa de Est Concursul International de Vinuri Bucuresti 2017 (IWCB 2017) este organizat la initiativa Oficiului National al Viei si Produselor Vitivinicole (ONVPV), de catre ASER Wineconsulting, in parteneriat cu Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania (ADAR), sub patronajul Organizatiei Internationale a Viei si Vinului (OIV), fiind cea de a XIII-a editie recunoscuta de acest for interguvernamental care grupeaza 45 de tari producatoare si consumatoare de vin din lume.

                                                

 Concursul este organizat in conformitate cu Normele concursurilor internationale de vinuri elaborate de OIV, iar aprecierea probelor va fi facuta de un juriu international ai carui membri sunt recunoscuti prin experienta si profesionalismul lor.

 Vinaria “Vinia Traian” a partcipipat la concurs cu o gamă de vinuri de calitate : albe, roşii, rose - seci si demiseci. 

Din care au fot premiate cu Medalia de Aur “Alb de cupaj”, iar cu Medalia de Argint “Sauvignon” . Aceste medalii vin să atesteze standardele înalte de calitate respectate la producerea vinurilor autohtone și reconfirma faptul că companiile vinicole autohtone continuă să păstreze vie tradiția legendară a Vinului Moldovei.

                                                                                         

Bine ați venit!

Acum treizeci și trei de ani, când în localitatea Găvănoasa, pe malul stâng al râului istoric Cahul, se construia fabrica de vin, probabil, nu toți înțelegeau cât de reușit a fost aleasă această locație. Și asta pentru că nu departe de fabrică, la numai 4 km distanță, se întinde Valul lui Traian. vezi detalii

 

Contacte

Adresa poștală - MD 5317
s. Găvănoasa, raionul Cahul 
Republica Moldova 
Telefon - (+373 299) 57428; 57473;
Fax - (+373 293) 21270
e-mail: vintraian@mtc-vl.md