Article Category Blog

Deschiderea oficială a magazinului de vinuri "Vinia Traian" a avut loc în orașul Vulcănești.

Vinul este selectat individual pentru gusturile fiecărei persoane.

Această zi a fost o degustare a celor mai bune vinuri prezentate în magazinul de colecții Oaspeții au putut să aprecieze vinul, iar un sommelier profesionist a spus despre caracteristicile fiecărei băuturi.

Multe vinuri prezentate nu se găsesc pe rafturile altor magazine.

"Oferim cea mai largă gamă de produse și cea mai largă gamă de servicii din magazin - de la degustări până la consultări pe produsele pe care le prezentăm. Gama este actualizată constant, de fiecare dată oferind consumatorului un produs nou și de înaltă calitate pentru orice gust și buget", a comentat directorul Vinia Traian "Semion Kristev.

Dreptul de onoare de a tăia panglica a fost prezentat primarului orasului Vulcanesti Victor Petrioglu:

„Felicitări pentru deschiderea magazinului și vrem să vă urez toate cele mai importante în activitatea - și anume, programul convenabil, un flux constant de clienti, varietatea de produse, prețuri accesibile, o cerere indispensabilă, marketing de succes, o mulțime de distracție, un pic noroc, încrederea absolută a conducerii, dedicarea completă în echipă, deciziile corecte, perspectivele mari și creșterea profiturilor cu fiecare lună ".

Descoperirea, desigur, a trecut sub arome de conversații spumante și entuziaste. Somelieri și caviști împărtășesc cu impresiile oaspeților noile produse pe rafturi.

 

În opinia lor, Vinul dă unei persoane o șansă pentru un moment scurt de a fi într-o stare de ființă, de obicei inerentă zeilor.

Bine ați venit!

Acum treizeci și trei de ani, când în localitatea Găvănoasa, pe malul stâng al râului istoric Cahul, se construia fabrica de vin, probabil, nu toți înțelegeau cât de reușit a fost aleasă această locație. Și asta pentru că nu departe de fabrică, la numai 4 km distanță, se întinde Valul lui Traian. vezi detalii

 

Contacte

Adresa poștală - MD 5317
s. Găvănoasa, raionul Cahul 
Republica Moldova 
Telefon - (+373 299) 57428; 57473;
Fax - (+373 293) 21270
e-mail: vintraian@mtc-vl.md