Article Category Blog

 

Aproximativ 7.000 de companii din 65 de țări au luat parte la evenimentul principal al industriei vinicole din Düsseldorf ProWein 2019, la care au participat aproximativ 62.000 de vizitatori din peste 140 de țări.

Vinia Traian SA prezintă vinuri de sud pe scena mondială a industriei vitivinicole de mai mult de un an și deține prezentări nu doar pe vinurile 2010 IGP, ci și pe vinurile de epocă din anul 2018.

De data aceasta, Vinia Traian SA a introdus două noi produse cu numele semnificativ DeLaVal.

Anume DeLaVal Inspirație roșu uscat IGP ur. 2017, un amestec de soiuri de Cabernet Sauvignon și Merlot în vârstă de 12 luni în butoaie de stejar american și Delaval Inspiration uscat alb - un amestec de trei vinuri albe de înaltă calitate - Sauvignon, Aligote și Muscat.

Noua serie DeLaVal Inspiration a fost prezentată pentru degustare vizitatorilor expoziției, iar rezultatele au depășit așteptările, ceea ce înseamnă că vinificatorii fabricii Rijalo Viorel, Parush Olga și alții, care au inspirat, au produs un produs excelent pe care vă bucurați cu adevărat. Încă o dată s-au convins că cuvintele celebrului vinificator A. A. Egorov "Știința pentru a crea vinuri rare este o artă, iar oamenii care au stăpânit această abilitate sunt, bineînțeles, poeți" - adevărul adevărat

Bine ați venit!

Acum treizeci și trei de ani, când în localitatea Găvănoasa, pe malul stâng al râului istoric Cahul, se construia fabrica de vin, probabil, nu toți înțelegeau cât de reușit a fost aleasă această locație. Și asta pentru că nu departe de fabrică, la numai 4 km distanță, se întinde Valul lui Traian. vezi detalii

 

Contacte

Adresa poștală - MD 5317
s. Găvănoasa, raionul Cahul 
Republica Moldova 
Telefon - (+373 299) 57428; 57473;
Fax - (+373 293) 21270
e-mail: vintraian@mtc-vl.md