Noutati

ProWein 2019

 

Aproximativ 7.000 de companii din 65 de țări au luat parte la evenimentul principal al industriei vinicole din Düsseldorf ProWein 2019, la care au participat aproximativ 62.000 de vizitatori din peste 140 de țări.

Vinia Traian SA prezintă vinuri de sud pe scena mondială a industriei vitivinicole de mai mult de un an și deține prezentări nu doar pe vinurile 2010 IGP, ci și pe vinurile de epocă din anul 2018.

De data aceasta, Vinia Traian SA a introdus două noi produse cu numele semnificativ DeLaVal.

Anume DeLaVal Inspirație roșu uscat IGP ur. 2017, un amestec de soiuri de Cabernet Sauvignon și Merlot în vârstă de 12 luni în butoaie de stejar american și Delaval Inspiration uscat alb - un amestec de trei vinuri albe de înaltă calitate - Sauvignon, Aligote și Muscat.

Noua serie DeLaVal Inspiration a fost prezentată pentru degustare vizitatorilor expoziției, iar rezultatele au depășit așteptările, ceea ce înseamnă că vinificatorii fabricii Rijalo Viorel, Parush Olga și alții, care au inspirat, au produs un produs excelent pe care vă bucurați cu adevărat. Încă o dată s-au convins că cuvintele celebrului vinificator A. A. Egorov "Știința pentru a crea vinuri rare este o artă, iar oamenii care au stăpânit această abilitate sunt, bineînțeles, poeți" - adevărul adevărat

Deschiderea oficiala a magazinului de vinuri "Vinia Traian" din orasul Vulcanesti

Deschiderea oficială a magazinului de vinuri "Vinia Traian" a avut loc în orașul Vulcănești.

Vinul este selectat individual pentru gusturile fiecărei persoane.

Această zi a fost o degustare a celor mai bune vinuri prezentate în magazinul de colecții Oaspeții au putut să aprecieze vinul, iar un sommelier profesionist a spus despre caracteristicile fiecărei băuturi.

Multe vinuri prezentate nu se găsesc pe rafturile altor magazine.

"Oferim cea mai largă gamă de produse și cea mai largă gamă de servicii din magazin - de la degustări până la consultări pe produsele pe care le prezentăm. Gama este actualizată constant, de fiecare dată oferind consumatorului un produs nou și de înaltă calitate pentru orice gust și buget", a comentat directorul Vinia Traian "Semion Kristev.

Dreptul de onoare de a tăia panglica a fost prezentat primarului orasului Vulcanesti Victor Petrioglu:

„Felicitări pentru deschiderea magazinului și vrem să vă urez toate cele mai importante în activitatea - și anume, programul convenabil, un flux constant de clienti, varietatea de produse, prețuri accesibile, o cerere indispensabilă, marketing de succes, o mulțime de distracție, un pic noroc, încrederea absolută a conducerii, dedicarea completă în echipă, deciziile corecte, perspectivele mari și creșterea profiturilor cu fiecare lună ".

Descoperirea, desigur, a trecut sub arome de conversații spumante și entuziaste. Somelieri și caviști împărtășesc cu impresiile oaspeților noile produse pe rafturi.

 

În opinia lor, Vinul dă unei persoane o șansă pentru un moment scurt de a fi într-o stare de ființă, de obicei inerentă zeilor.

Interwine Guanghzou

 

Peste 30 de vinificatori participă în aceste zile la una dintre cele mai mari expoziții dedicate vinului și băuturilor spirtoase din China - Interwine, desfășurată în orașul Guangzhou. Vinul Moldovei impresionează vizitatorii prin calitatea produselor care sunt tot mai binecunoscute pe piața chineză.

  

International Wine Contest Bucharest 2018 (IWCB)

 

47 de vinuri și divinuri din Republica Moldova au fost distinse cu medalii de aur și argint la International Wine Contest Bucharest  2018 (IWCB). Competiția s-a desfășurat în perioada 1-4 noiembrie, la Iași, România.

Astfel, 37 de vinuri și divinuri din Moldova au luat aur, iar alte 10 — argint. Este un rezultat remarcabil.

Vinia Traian a fost premiata cu medalia de argint cu vinul Cabernet-Sauvignon IGP rosu sec anul roadei 2017.

2018 Vinia Traian Cabernet Sauvignon 2017 Moldova VINIA TRAIAN

Ziua Vinului La Vinia Traian 20.10.2018

 

 

E zi de toamna cu raze rare de soare si cu nouri grei de ploaie ce pluteau pe cerul posomorit. Asa a inceput sarbatoarea noastra " Ziua vinului 2018" ce a fost organizata cu multa sirguinta dragoste si caldura sufleteasca. Oaspetii au avut placerea de a viziona un concert si de a asculta muzica vie de "taraf". Savoarea vinului si voaia buna a fost petrecuta pe toata perioada zilei,, Dansurile si cintecele populare rasunau a o adiere a frunzelor de toamna,,

 

Sus Paharul!!! Ziua Vinului la Vinia Traian

 

 

Hei dragi prieteni noutati bune pentru voi, luna Octombrie aduce tot mai multe evenimente destinate zilei nationale a vinului. In perioada 20 octombrie crama Vinia Traian din Moldova isi deschide larg usile vizitatorilor doritori de a gusta din noul vin. Programa pentru vizitatori va include:

Un concert de muzica nationala, artisti si ansambluri locale. Expozitii din bucate nationale, frigarui, si desigur degustarea vinului Tulburel si a strugurelor.

Pachetul va costa 200lei in care va fi inclus 

1. Acces la degustatie

2. Acces la zona de delicii.

3. Tombola fara gres.

Biletele vor putea fi procurate sunind la Nr de tell: 069447289, la intrare in fabrica, ori procurindule la Magazinul de firma localizat in orasul Cahul " Casa Vinului Vinia Traian" str 31 august 11 tel: 079099585

Bine ați venit!

Acum treizeci și trei de ani, când în localitatea Găvănoasa, pe malul stâng al râului istoric Cahul, se construia fabrica de vin, probabil, nu toți înțelegeau cât de reușit a fost aleasă această locație. Și asta pentru că nu departe de fabrică, la numai 4 km distanță, se întinde Valul lui Traian. vezi detalii

 

Contacte

Adresa poștală - MD 5317
s. Găvănoasa, raionul Cahul 
Republica Moldova 
Telefon - (+373 299) 57428; 57473;
Fax - (+373 293) 21270
e-mail: cleretjur@mail.ru
vintraian@mtc-vl.md