Kadarka “Vinia traian”

kadarka

CONȚINUTUL DE ZAHĂR:
CONȚINUTUL DE ALCOOL:
ACIDITATEA TOTALĂ:
COMBINAȚIE DE SOIURI:
CAPACITATE STICLĂ:

 

 

 

Vin natural de consum curent de masă demidulce roşu din soiuri de struguri ale speciei  „ Vitis vinifera L” cultivaţi în sudul Moldovei – viile raionului Cahul, într-o zonă cu condiţii prielnice pentru cultivarea strugurilor roşii. Vinul are o culoare roşie. Gust plin, armonios cu strigenţă plăcută.

Vin de struguri  natural roșu demidulce, produs dintr-un amestec de struguri de soiuri europene Vitis Vinifera L, crescuți pe plantațiile însorite din sudul Moldovei – raionul Cahul. Vinul Kadarka îmbină în sine armonios aroma de struguri puternic pronunțată, gustul plin, armonios, cu o astringență ușoară și plăcută. O băutură perfectă pentru orice masă. Se servește la temperatura de+16 ⁰C +18 ⁰C.

Bine ați venit!

Acum treizeci și trei de ani, când în localitatea Găvănoasa, pe malul stâng al râului istoric Cahul, se construia fabrica de vin, probabil, nu toți înțelegeau cât de reușit a fost aleasă această locație. Și asta pentru că nu departe de fabrică, la numai 4 km distanță, se întinde Valul lui Traian. vezi detalii

 

Contacte

Adresa poștală - MD 5317
s. Găvănoasa, raionul Cahul 
Republica Moldova 
Telefon - (+373 299) 57428; 57473;
Fax - (+373 293) 21270
e-mail: cleretjur@mail.ru
vintraian@mtc-vl.md